FAQ - Veelgestelde vragen

Inklapbare content

quiz

Is tanden bleken beter bij de tandarts?

Zowel bleekkits voor thuisgebruik als het dure bleken bij de tandarts kunnen tot vergelijkbare resultaten leiden. De effectiviteit van whitening op basis van glycerine hangt voornamelijk af van twee factoren: De concentratie glycerine en de tijd dat het actieve ingrediënt in contact is met de tanden. Smilewise; gebruikt de maximale hoeveelheid glycerine die in Duitsland is toegestaan in de tandenbleekset om de tanden witter te maken. 

Tandartsen gebruiken meestal de werkzame stof waterstofperoxide of carbamideperoxide. Beide kunnen het glazuur en het tandvlees ernstig aantasten en pijn veroorzaken.

quiz

Hoe lang blijven de tanden wit na het aanbrengen?

Het blekende effect van de whitening kit houdt meestal 1 tot 2 jaar aan. Na het aanbrengen moet u uw tanden goed blijven verzorgen. Het is ook aan te raden om verkleurende voedingsmiddelen zoals koffie en thee te beperken. Ook roken moet worden vermeden om blijvende resultaten te garanderen. Als het effect vervaagt, kunt u altijd nieuwe colour corrector bij ons kopen.

quiz

Wat is de Smilewise Colour Corrector Serum?

Lach wijzer met Smilewise: Kleurcorrigerende Technologie voor een Stralend Gebit
Smilewise maakt gebruik van kleurcorrigerende technologie om de kleur van de tanden te verbeteren. De formule bestaat uit een nauwkeurige balans tussen twee in water oplosbare kleurstoffen om een diepe violette tint te vormen.

Smilewise is bedoeld voor mensen die hun tanden na het bleken nog verder willen oplichten, of die al een zeer witte tandkleur hebben en geen volledige behandeling met de Teeth Whitening Kit nodig hebben. Het oxideren van tandvlekken met PAP+ verhoogt de helderheid en vermindert de verzadiging van gele vlekken, terwijl Smilewise de warme en koele tinten in je tanden balanceert om een levendiger tint van wit te onthullen.

quiz

Is de Colour Corrector veilig?

De Smilewise Colour Corrector is goedgekeurd, getest en gecertificeerd in Duitsland (certificaten: CE, FDA, ISO, MSDS). De concentratie van het actieve ingrediënt glycerine is zo gekozen dat u een maximaal whitening effect kunt verwachten zonder uw tandglazuur in gevaar te brengen. Voor een optimale toepassing raden wij u aan de aanwijzingen in de whitening kit op te volgen. Het is ook raadzaam uw tandarts te bezoeken voor een professionele gebitsreiniging en advies over de vraag of uw gebit geschikt is voor een thuisbleekset.

quiz

Hoe breng ik de Colour Corrector aan?

Om de whitening kit het beste aan te brengen, moet u deze instructies volgen: 

 

1. Breng het serum op de tandenborstel aan.

2. Poets gedurende 2 minuten je tanden.

3. Spoel de mond met warm water.

4. Smile! 

quiz

Is de Colour Corrector beter dan whitening-strips?

De resultaten van onze klanten zijn meestal veel beter met de Colour Corrector dan met conventionele whitening strips. Een van de redenen hiervoor is de kleurcorrigerende technologie, die de glycerine direct op de tand activeert. Dit betekent dat zelfs hardnekkige kleurdeeltjes kunnen worden gesplitst en zo onzichtbaar worden gemaakt.

quiz

Kan ik de Colour Corrector gebruiken met veneers, kapjes, implantaten, bruggen of gehechte tanden?

Smilewise kan veilig worden gebruikt op tandheelkundig werk, omdat het een niet-schurende vorm van bleken is.

We raden echter aan om het niet op deze tanden te borstelen, omdat alleen natuurlijke tanden kleurcorrectie kunnen ondergaan.

We adviseren altijd om het met je tandarts te overleggen voordat je het gebruikt, om ervoor te zorgen dat het een geschikt product voor jou is.

Mocht je vraag en antwoord er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de mail.

Wij zijn beschikbaar op onderstaande dagen en tijden:

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00